is missing my past…

Mr Hubby..o/station lagi..igt nak ambik my son at my mum in law houze.. since dpt mc..arini..boleh g shopping.. my credit card bill dh lama berbaki zero..rasanya dah 2 bulan sejak shopping raya…tak guna….  jalan sorang2 di mid valley..sgtle bosan…nak ajak ofismate…oh no..i need my privacy…. siapa sangka…i terserempak dgn dia…my exbf..wif mybe his gf?? i guess la… bila dh smpai rumah nie…i senyumm sorang2.. is thinking.. wat unexpected feelin i hv.. huh…”kc” he just a very2 nice guy…. maybe i bukan perempuan yang baik utk dia…sobetter i just let him go…lagipun dia suka perempuan bertudung….siapala i nie kan?? sempat juga dia bertanya pasal akaun fb i… bodohnye..i ckp..i dh tak aktif fb?? well i just said…i still use the same number… u know how 2 find me?? tak smpai 10 minit i terserempak dengan dia…he text me… membuatkan i senyum smpai sekarang… “she’s not my gf.. i still syg u…” i rasa nak reply je… dtgle apartment i mlm nie?? dh 3 hari i tido sorang2…. huh?? gile??? mmg aku dh gile… “kc”mmg baik..tp aku terpaksa lepaskan dia.. dia terlalu baik utk aku……… i miss u kc.. mmmuaaahhhhh…………

About bunian2010

::gadis dari alam bunian::
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s